Seepje: Wasmiddel uit Nepal

Wat is Seepje dan?
Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen,
wasverzachters én handzepen van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. En wat is hun missie? -Een schonere én mooiere wereld!

Ingrediënten? Daar zijn ze open over..
Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Bij het selecteren van ingrediënten die goed genoeg zijn voor de Seepje producten, staan drie dingen hoog in ‘t vaandel: de herkomst, jouw gezondheid en de gevolgen voor het milieu. Daarom gebruiken ze waar mogelijk ingrediënten van plantaardige of minerale herkomst, zonder aardolie of
chemische gribussen dus. Het internationale keurmerk Ecocert bevestigt dat meer dan 99% van Seepje’s  ingrediënten van natuurlijke oorsprong is.

Wat is de herkomst van de ingrediënten?
Seepje gebruikt hiervoor 4 categorieën:
1. Plantaardig: Ingrediënt is volledig van plantaardige herkomst
2. Plant-gebaseerd: ingrediënt is grotendeels van plantaardige
herkomst (> 50%)
3. Mineraal: ingrediënt is volledig van minerale herkomst.
4. Synthetisch: ingrediënt is grotendeels van synthetische herkomst (>50%)

Superschillen
De schillen van de Sapindus mukorossi vrucht groeien in overvloed in de Himalaya en bevatten een natuurlijke vorm van zeep. In jouw wasmachine laten ze dit zeep vrij! Voor een natuurlijk schone én zachte was. Wassen met schillen? Ja natuurlijk! Deze superschillen vormen ook de basis voor de vloeibare wasmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen van Seepje.